טוב תקשיבו לי שזה טעים קיצוני!!
עוד כמה ימים המימונה ומתכונים למופלטה לא חסרים ברשת.
אבל מה לעשות עם המופלטות שנשארו יום אחרי כבר אמרו לכם?
נכון אפשר לחמם אותן על מחבת אבל זה אף פעם לא אותו הדבר כמו שמכינים ואוכלים באותו הרגע.
אז חשבתי מה אפשר לעשות איתן ויצא לי מופלטה פודינג ביחד עם גלידת וניל וריבת תותים ואי אפשר להפסיק לאכול את זה
לצפייה בסרטון עם אופן ההכנה לחצו כאן
למתכון-
20-30 יח׳ מופלטה
250 מ״ל שמנת מתוקה 38%
200 מ״ל חלב
2 ביצים L
חצי כוס סוכר
1/4 כפית מלח
50 גרם חמאה מומסת עם 2 כפות דבש
קורעים את מופלטות לקרעים בגודל בינוני.לא קרעים קטנים מידי.
בקערה בעזרת מטרפה מערבבים ביצים,סוכר,שמנת וחלב.
מוסיפים את המופלטות לקערה מערבבים ונותנים לזה לשבת לספוג את הנוזלים במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
ממיסים חמאה עם דבש
מעבירים את המופלטה פודינג לקערה משומנת
עם כף יוצקים מעל את החמאה עם הדבש ומכניסים לתנור למשך 25-30 דקות עד להזהבה.