ברד פודינג מופלטה

אהבת את המתכון ?

אופן ההכנה:

טוב תקשיבו לי שזה טעים קיצוני!!
עוד כמה ימים המימונה ומתכונים למופלטה לא חסרים ברשת.
אבל מה לעשות עם המופלטות שנשארו יום אחרי כבר אמרו לכם?
נכון אפשר לחמם אותן על מחבת אבל זה אף פעם לא אותו הדבר כמו שמכינים ואוכלים באותו הרגע.
אז חשבתי מה אפשר לעשות איתן ויצא לי מופלטה פודינג ביחד עם גלידת וניל וריבת תותים ואי אפשר להפסיק לאכול את זה
לצפייה בסרטון עם אופן ההכנה לחצו כאן

 

למתכון-
20-30 יח׳ מופלטה
250 מ״ל שמנת מתוקה 38%
200 מ״ל חלב
2 ביצים L
חצי כוס סוכר
1/4 כפית מלח

50 גרם חמאה מומסת עם 2 כפות דבש

קורעים את מופלטות לקרעים בגודל בינוני.לא קרעים קטנים מידי.
בקערה בעזרת מטרפה מערבבים ביצים,סוכר,שמנת וחלב.
מוסיפים את המופלטות לקערה מערבבים ונותנים לזה לשבת לספוג את הנוזלים במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
ממיסים חמאה עם דבש
מעבירים את המופלטה פודינג לקערה משומנת
עם כף יוצקים מעל את החמאה עם הדבש ומכניסים לתנור למשך 25-30 דקות עד להזהבה.

ברד פודינג מופלטה

יש לכם שאלה בנוגע למתכון?

לחצו כאן לחיוג: 050-918-8770

אנחנו כאן לענות לכם על כל שאלה. מוזמנים לפנות אלינו.

מתכונים נוספים ששווה לראות

תוכן למנויים

סשימי משוואיה

היי חברים, ממשיכים עם מתכוני שבועות והפעם סשימי מטורף שמבטיחה לכם שיקבל ים מחמאות, מניסיון! מנה סופר קלה להכנה שאתם

תוכן למנויים

עלי גפן בסגנון יווני

מתכון מושלם לשבועות- עלי גפן ממולאים בסגנון יווני מצרכים: 50 עלי גפן טריים חלוטים(או קפואים ומופשרים) 2 כוסות אורז עגול

תוכן למנויים

דג צלוי בסגנון אסייאתי

היי חבריםם בואו נכין יחד מנה כיפית לאירוח, מנת ביס של דג צלוי בסגנון אסייתי בתוך עלה של חסה עם

תוכן למנויים

פולנטה

היי חברים🥰 בואו נכין יחד פולנטה קטיפתית ומנחמת, מתכון בול לחורף! פולנטה זה אחד הדברים הכי הכי קלים להכנה- היום