ברד פודינג מופלטה

אהבת את המתכון ?

אופן ההכנה:

טוב תקשיבו לי שזה טעים קיצוני!!
עוד כמה ימים המימונה ומתכונים למופלטה לא חסרים ברשת.
אבל מה לעשות עם המופלטות שנשארו יום אחרי כבר אמרו לכם?
נכון אפשר לחמם אותן על מחבת אבל זה אף פעם לא אותו הדבר כמו שמכינים ואוכלים באותו הרגע.
אז חשבתי מה אפשר לעשות איתן ויצא לי מופלטה פודינג ביחד עם גלידת וניל וריבת תותים ואי אפשר להפסיק לאכול את זה
לצפייה בסרטון עם אופן ההכנה לחצו כאן

 

למתכון-
20-30 יח׳ מופלטה
250 מ״ל שמנת מתוקה 38%
200 מ״ל חלב
2 ביצים L
חצי כוס סוכר
1/4 כפית מלח

50 גרם חמאה מומסת עם 2 כפות דבש

קורעים את מופלטות לקרעים בגודל בינוני.לא קרעים קטנים מידי.
בקערה בעזרת מטרפה מערבבים ביצים,סוכר,שמנת וחלב.
מוסיפים את המופלטות לקערה מערבבים ונותנים לזה לשבת לספוג את הנוזלים במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
ממיסים חמאה עם דבש
מעבירים את המופלטה פודינג לקערה משומנת
עם כף יוצקים מעל את החמאה עם הדבש ומכניסים לתנור למשך 25-30 דקות עד להזהבה.

ברד פודינג מופלטה

יש לכם שאלה בנוגע למתכון?

לחצו כאן לחיוג: 050-918-8770

אנחנו כאן לענות לכם על כל שאלה. מוזמנים לפנות אלינו.

מתכונים נוספים ששווה לראות

תוכן למנויים

קציצות עוף ובורגול

קציצות עוף ובורגול לקציצות- 500 גרם עוף טחון 3/4 כוס בורגול דק 1/2 צרור כוסברה 1/2 צרור פטרוליזיה 2 גבעולי

תוכן למנויים

מיקס פיצוחים

מיקס פיצוחים לסלט,תוספת שיכולה לשדרג לכם כל סלט חסה או עלים הכי פשוט. מושלם גם ליוגורט עם פירות או סתם

תוכן למנויים

תפוח אדמה מדורה בולונז

מכירים את זה שאתם מרגישים שמיציתם את כל הרעיונות לארוחות לילדים?😅 אז באחד הימים עלה לי רעיון למנה קצת אחרת

תוכן למנויים

קציצות כבד עוף

היי חברים, בואו נכין יחד קציצות כבד עוף – מנה כיפית, טעימה ומלאת טעם! מדובר במסה משולבת של בשר טחון