דג בורי עם זיתים ופלפלים

אהבת את המתכון ?

אופן ההכנה:

מצרכים:
4 פילה דג בורי
200 גרם זיתי נובו גדולים ללא גלעין
8 שיני שום חתוכים לחצאים
3 פלפל שושקה פרוס דק
2 פלפל צ'ילי ירוק פרוס
3 פלפל שאטה יבש
צרור כוסברה קצוצה
1/4 כוס שמן זית
2 כפות פפריקה מתוקה בשמן
1 כפית כורכום 
מיץ מלימון אחד
2 כוסות מים
מלח

אופן ההכנה:

מניחים את הזיתים בסיר ויוצקים מים,מבשלים על אש גבוהה 8 דקות וחוזרים על הפעולה פעמיים על מנת להוציא מרירות מיותרת,מסננים.

בסיר רחב ונמוך יוצקים שמן ומטגנים את השום עם כל סוגי הפלפלים עד להזהבה. מוסיפים את הזיתים החלוטים, פפריקה, כורכום ומלח, מערבבים וממשיכים לטגן למשך דקה. מוסיפים את הכוסברה ומערבבים, יוצקים את המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את נתחי הדג ומבשלים 20 דקות על אש בינונית עם כיסוי חלקי.

בורי עם זיתים

יש לכם שאלה בנוגע למתכון?

לחצו כאן לחיוג: 050-918-8770

אנחנו כאן לענות לכם על כל שאלה. מוזמנים לפנות אלינו.

מתכונים נוספים ששווה לראות

תוכן למנויים

סיגר דג

היי חברים♥ בואו נכין יחד סיגר דג מושלם שתמיד כיף לאכול אותו כמנה ראשונה בארוחה והכי כיף שזה ממש ממש

תוכן למנויים

פרגיות בתבשיל מטבוחה

היי חברים♥ אחת המנות שאני הכי הכי אוהבת לאכול זה התבשיל הזה שיש לו פינה חמה בלב שלי כבר מהילדות.

תוכן למנויים

לאב גאי

היי חברים♥ אני תמיד רואה כמה אתם אוהבים את המתכונים מהמטבח התאילנדי ואני גם מקבלת מכם המון בקשות למתכונים נוספים..

תוכן למנויים

ספגטי עגבניות ואנשובי

היי חברים♥ בואו נכין יחד מתכון טעים וקל לספגטי שאני הכי אוהבת לאכול. ספגטי ברוטב של שמן זית עם עגבניות