מרכיבים:
8-10 יח׳ פרגיות
6 משמשים חתוכים לקוביות בגודל בינוני
פלפל צ׳ילי ירוק קצוץ דק
1 בצל סגול קטן קצוץ דק
4 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
כפית שום כתוש
3 כפות סילאן או דבש ענבים
1/4 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה-
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מניחים את הפרגיות על מגש שמתאים לתנור.
מניחים בקערה את המשמשים,בצל סגול,בצל ירוק,פלפל חריף,שום,שמן זית,סילאן,מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מניחים את הסלסה על כל הפרגיות ומפזרים מעל עוד קצת מלח ופלפל שחור.
מכניסים לתנור לצלייה (לא לכסות את התבנית) למשך 25 דקות.