מרכיבים:
3 יח׳ פטריות מלך היער
4 יח׳ פטריות פורטובלו
לחתוך את הפטריות לקוביות קטנות כמו בסרטון
חופן קטן טימין
400-500 גרם פרגית. לחתוך לחתיכות קטנות
כפית שום כתוש
2 כפות פיסטוק טחון
3-4 גבעולי בצל ירוק פרוס דק
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות סילאן או דבש
1/4 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
יוצקים שמן זית על מחבת ומחממים היטב את השמן.
מניחים את הפטריות וטימין במחבת ולא מערבבים 3 דקות
שהפטריות יקבלו השחמה טובה (אש גבוהה/בינונית כל הזמן)
לאחר 3 דקות מערבבים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.מזיזים את הפטריות לצד ומניחים את הפרגיות מתבלים במלח ופלפל שחור ולא מערבבים שוב 2 דקות שהפרגיות יצרבו.
מערבבים את הפרגיות ומוסיפים למחבת שום,פיסטוק טחון,
פטרוזיליה ובצל ירוק מערבבים הכל היטב. מוסיפים סילאן, מערבבים וממשיכים לטגן הכל יחד עוד 5/6 דקות עד שתראו שהכל משחים קצת ומתקרמל מעט.
ממליצה לאכול עם אורז ????