2023 מרץ 29

מצרכים:
8 יח׳ פרגית עם עצם
5 שומר חתוך לרבעים
1/4 כוס שמן זית
3 כפות דבש
מלח
פלפל שחור
כף גדושה של אריסה פיקנטית
3 תפוזים
חופן עלי זעתר טריים
3/4 כוס מים

אופן ההכנה:

במחבת רחבה יוצקים שמן זית וצורבים את הפרגית משהי הצדדים.
מתבלים במלח ופלפל שחור.מוסיפים דבש ואריסה וממשיכים לצרוב את הפרגיות תוך כדי ערבוב תוך עם כל המרכיבים.
סוחטים 2 תפוזים ומוסיפים עלי זעתר וממשיכים לצרוב את הפרגיות עם כל המרכיבים על אש בינונית.
במגש או בתבנית מניחים את השומר החתוך וביניהם מוסיפים את הפרגיות הצרובות יוצקים מעל הכל את הרוטב (מהשנשאר מהצלייה של הפרגיות) מפזרים עוד עלי זעתר וסוחטים תפוז נוסף, יוצקים את המים, מכסים ומחממים תנור ל-180 מעלות. צולים במשך שעה עם כיסוי ועוד 20-30 דקות ללא כיסוי עד להשחמה.



Music: Cuba
Musician: ASHUTOSH

הוסף לעגלה
הרשמו כדי לקבל עדכונים לפני כולם!