פרוסות תפוחי אדמה עם בשר טלה

אהבת את המתכון ?

אופן ההכנה:

מצרכים:
4 תפוחי אדמה בגודל בינוני קלופים

למילוי
300 גרם בשר טלה טחון / 300 גרם בשר בקר עם מעט שומן טלה
1 בצל לבן קצוץ דק דק
3 שיני שום כתושות
1/2 כוס צנוברים
מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית בהרט
מעט שמן זית

לנוזל הבישול-
1/4 כוס שמן זית
2 כפות דבש ענבים או סילאן
2 כפות רכז רימונים
מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

מערבבים את כל מרכיבי המילוי וקורצים עיגולים קטנים ומגלגלים לקציצה.

פורסים את תפוחי האדמה דק במנדולינה או בעזרת סכין, חשוב שיהיה פרוס דק אך לא דק מדי. מחממים תנור ל180 מעלות. במגש או בסיר שנכנס לתנור מתחילים עם הרכבת השכבות, מניחים פרוסה של תפוח אדמה ואז את הבשר ומצמידים לתפוח אדמה וכך ממשיכים הלאה עם שהמגש מלא. מערבבים את כל מרכיבי נוזל הבישול ויוצקים מעל הכל. מכניסים לתנור למשך 30 דקות.

פרוסות תפוא עם בשר

יש לכם שאלה בנוגע למתכון?

לחצו כאן לחיוג: 050-918-8770

אנחנו כאן לענות לכם על כל שאלה. מוזמנים לפנות אלינו.

מתכונים נוספים ששווה לראות

תוכן למנויים

סשימי משוואיה

היי חברים, ממשיכים עם מתכוני שבועות והפעם סשימי מטורף שמבטיחה לכם שיקבל ים מחמאות, מניסיון! מנה סופר קלה להכנה שאתם

תוכן למנויים

עלי גפן בסגנון יווני

מתכון מושלם לשבועות- עלי גפן ממולאים בסגנון יווני מצרכים: 50 עלי גפן טריים חלוטים(או קפואים ומופשרים) 2 כוסות אורז עגול

תוכן למנויים

דג צלוי בסגנון אסייאתי

היי חבריםם בואו נכין יחד מנה כיפית לאירוח, מנת ביס של דג צלוי בסגנון אסייתי בתוך עלה של חסה עם

תוכן למנויים

פולנטה

היי חברים🥰 בואו נכין יחד פולנטה קטיפתית ומנחמת, מתכון בול לחורף! פולנטה זה אחד הדברים הכי הכי קלים להכנה- היום