קובה מטוגנת לפסח

אופן ההכנה:

קובה של פסח הכי טעימה בעולם

לחצו כאן לסרטון של אופן ההכנה!

למילוי-
800 גרם בשר בקר (צוואר או צלעות)
2-3 בצל לבן קצוץ דק
1/4 כוס שמן זית
כף בהרט
מלח

למעטפת-
500 גרם קמח מצה
3 תפוחי אדמה מבושלים עד רכות ומעוכים היטב
3 ביצים
כף גדושה קורנפלור
כף מלח
1/2 כפית פלפל שחור
650 מ״ל מים

מכינים את המילוי-
במחבת רחבה יוצקים שמן זית ומטגנים את הבצל 10 דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד שהוא מקורמל.
מוסיפים את הבשר ״מדביקים״ אותו לתחתית המחבת ולא נוגעים 3 דקות בזמן הזה מתבלים במלח ובהרט.
רק אחרי 3 דקות הופכים בעדינות אין צורך להילחם עם הבשר,עכשיו הוא יתפורר לכם בקלות בעזרת כף.בזמן שהוא במחבת הוא גם נצרב מעט וגם מתחמם ואז העירבוב הרבה יותר קל ומתקבל לכם מילוי לא אפרורי ולא מאודה אלא שחום ועסיסי.
מקררים את המילוי לחלוטין רצוי במקרר.
מערבבים את כל מרכיבי המעטפת ומניחים למנוחה של חצי שעה.
יוצרים כדורים מהמסה של המעטפת בעזרת ידיים רטובות
וממלאים את הקובה כפי שאני מראה בסרטון.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה וטורפים❤️
מהכמות הזו יוצאים כ-40 יח׳ קובה

קובה

יש לכם שאלה בנוגע למתכון?

לחצו כאן לחיוג: 050-918-8770

אנחנו כאן לענות לכם על כל שאלה. מוזמנים לפנות אלינו.

מתכונים נוספים ששווה לראות

תוכן למנויים

קציצות דגים ברוטב ״פקיילה״

היי חברים♥ בואו נכין יחד מנה מושלמת לימי שישי ולחגים, קציצות דגים קצת שונות ומגוונות אבל הכי הכי טעימות שיש!

תוכן למנויים

מקלובה תפוחי אדמה וחצילים

היי חברים♥ בואו נכין יחד תוספת מושלמת לכל ארוחה מקלובה אורז עם תפוחי אדמה וחצילים, מתכון קל וטעים שמתאים לכל

תוכן למנויים

לחמניות באן במילוי בשר מפורק

היי חברים♥ בואו נכין יחד לחמניות באן מאודות וצרובות במילוי בשר מפורק עסיסי וטעים. מתכון שבאמת רק נראה מסובך אבל

תוכן למנויים

4 צלחות שישדרגו לכם את הבראנץ׳

היי חברים♥ חלק גדול מהבקשות שלכם זה למנות של סלטים ומנות קרות מעניינות שיגוונו קצת את הארוחות ואת השולחן שלכם..